Het Europees trainingsprogramma van Lime

Als technologie jouw passie is en je hebt de juiste diploma’s, dan is werken bij Lime wellicht wat voor jou. Omdat ze bij Lime erg veel belang hechten aan gespecialiseerd personeel, hebben ze een eigen trainingsprogramma gecreëerd voor nieuwe werknemers. Een bijkomend voordeel van dit trainingsprogramma is dat het Europees is. Het bedrijf bevindt zich namelijk in meerdere landen en het programma wordt op diverse locaties gegeven.

Europa wordt steeds meer één geheel en kent vele mogelijkheden voor bedrijven. Werken voor een internationaal opererend bedrijf zorgt ervoor dat je in verschillende landen komt. Lime heeft in Europa naam gemaakt met het crm systeem dat het bedrijfsleven gemakkelijker dient te maken. CRM-systemen worden op maat gemaakt voor verschillende bedrijven. Voor de verkoop en de installatie van het systeem heeft Lime personeel nodig. Dit personeel wordt opgeleid via een Europees trainingsprogramma. Ook dit trainingsprogramma is op maat gemaakt voor de diverse functies binnen het bedrijf.

De introductie zal plaatsvinden in Lund waar je kennis zult maken met mensen uit diverse landen. De meeste vestigingen van Lime bevinden zich op dit moment in Noord-Europa. In een later stadium van het trainingsprogramma zal er lesgegeven worden in Stockholm. Het programma bestaat niet alleen uit theorie maar ook uit praktijklessen op de werkvloer. Voor elke functie binnen het bedrijf is er een passend trainingsprogramma ontwikkeld. Tijdens het leerproces krijg je begeleiding van de ervaren werknemers van Lime.

Het trainingsprogramma is er uiteraard op gericht om de nieuwe medewerkers op hun taak binnen het bedrijf voor te bereiden. Daarnaast is het trainingsprogramma gericht op teambuilding. Samenwerken in een leuk team verhoogt immers het werkplezier en daar wordt binnen dit bedrijf veel aandacht aan besteed.

De eerste week in Lund is een introductieweek gevolgd door een intensief lesprogramma van drie weken. Er blijft zeker ook tijd over om leuke dingen te doen en om je collega’s te leren kennen. Als medewerker van Lime word je in feite voortdurend bijgeschoold omdat technologische ontwikkelingen nou eenmaal snel gaan. Daardoor is een functie bij dit bedrijf een doorlopend leerproces. Naast de groei van het bedrijf staat de ontwikkeling van de medewerkers hoog in het vaandel bij Lime.

Om voor dit trainingsprogramma en een mogelijke functie bij dit bedrijf in aanmerking te komen, zul je affiniteit moeten hebben met het product. De verkoop van CRM-systemen kent echter veel verschillende facetten zoals de marketing, het klantencontact, het ontwikkelen van technologie, het inwerken van de medewerkers van bedrijven, enzovoorts.

Er wordt van je verwacht dat je meedenkt over de gang van zaken binnen het bedrijf en over de ontwikkeling van de CRM-systemen. Binnen het bedrijf heerst een gedreven sfeer en enthousiasme is dan ook een eigenschap die van alle medewerkers verwacht wordt. Aangezien Lime een internationaal opererend bedrijf is, dien je de Engelse taal op een hoog niveau te beheersen, zowel in woord als geschrift.