Computerapparatuur voor Staatsvrije scholen

Het aantal Staatsvrije scholen is sinds enkele jaren enorm toegenomen in Nederland, mede doordat de kwaliteit van het reguliere onderwijs door de jaren heen is verslechterd.

Zonder subsidies

Staatsvrije scholen worden ingericht overeenkomstig de ideologieën en wensen van de initiatiefnemende ouders, waarbij de inmenging van de overheid sterk wordt gereduceerd. De staat betaalt dan ook geen enkele subsidie uit aan deze scholen. Met andere woorden, Staatsvrije scholen moeten hun leermiddelen, waaronder dure computerapparatuur, zelf bekostigen.

Veilig vervoer van computerapparatuur

Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt computerapparatuur tweedehands aangekocht. Het vervoer van dit soort apparatuur moet dan ook veilig en beschermd gebeuren opdat het kostbare materiaal onderweg niet beschadigd wordt. Daartoe kunnen bijvoorbeeld de producten van Work System in een bedrijfswagen geïnstalleerd worden om een veilig transport van computerapparatuur en andere leermiddelen te garanderen. Op de website van Work System is een korte film te zien over een goed beschermd transport van goederen.

Staatsvrij Onderwijs

Steeds meer ouders in Nederland kiezen voor Staatsvrij onderwijs voor hun kind(eren). Staatsvrije scholen hebben zich inmiddels door het hele land verspreid, dus ook bij jou in de buurt zal een dergelijke school te vinden zijn. De kosten zullen hoger zijn, maar de kwaliteit van dit soort onderwijs is vermoedelijk beter dan dat van het reguliere onderwijs.